Video tutoriály na upíří make-up

Přemýšlíte, čím podtrhnout svůj kostým upíra? Vyšperkujte ho výrazným upířím make-upem! Bez něj by maska upíra nebyla úplná. V následujícím článku objevíte inspiraci, jak se nalíčit a vytvořit halloweenský look, ze kterého se bude tajit dech.

Upíří make-up: Co vám nesmí chybět?

Halloween líčení je dramatické, extravagantní a výrazné. Stejně takový by měl být i upíří make-up. Nebojte se proto používat tmavé stíny a rudé rtěnky a všechno o kapku víc přehnat. Halloween představuje příležitost popustit uzdu fantazii a alespoň na jediný den se proměnit v sexy upírku. Všechny upíří looky spojuje kouřové líčení a hodně světlý make-up, který evokuje mrtvolný vzhled. Na rty můžete použít právě již zmiňované rudé odstíny rtěnek, nebo naopak černé či fialové. Nezapomeňte si také nanést tmavé oční linky a vykonturovat ostré rysy obličeje. V následujícím videu můžete vidět jeden způsob líčení.

Podtrhněte strašidelný vzhled barevnými čočkami

Jak jistě z hororových filmů a seriálů znáte, upíři nemají přirozenou barvu očí. Jejich duhovka je většinou zbarvená do bíla, černa nebo dokonce do červena, záleží na tom, jak moc je upír krvežíznivý. Pokud tedy chcete vypadat ještě více nebezpečně, vyzkoušejte nedioptrické kontaktní čočky v crazy barvách, které dovedou dodat jiskru jak halloweenskému, tak karnevalovému kostýmu. Za upíra totiž nemusíte jít pouze na Halloween, ale také na karnevalový večírek, kde v něm rozhodně zaujmete.

V našem e-shopu najdete za rozumnou cenu všechny barevné odstíny jednodenních kontaktních čoček, na které si vzpomenete. K těm nejzvláštnějším patří čočky spirálovité či s červenými žilkami, v nichž naženete hrůzu všem ve své blízkosti. Jejich intenzivní barva perfektně překryje i tmavou barvu očí, takže si můžete být jisti dokonalým upířím vzhledem.

Bez upířích špičáků se neobejdete

Špičaté zuby jsou hlavním poznávacím znamením každého upíra. Proto pokud chcete na karnevalu či halloweenské oslavě působit věrohodně, neměly by vám upíří zuby chybět. Díky nim váš kostým Drákuly či sexy upírky najednou získá pikantnější ráz! A ačkoliv jsou zhotoveny z plastu, vypadají jako pravé. Velkou výhodu také představuje jejich snadná aplikace pomocí fixačního lepidla, které k upířím zubům můžete zakoupit buď zvlášť, anebo společně se zuby v jednom balení.

Náš tip: Úplnou novinkou je termální lepidlo pro upíří zuby ve formě kuliček, které se aktivuje horkou vodou, poté se vloží do upířích tesáků a zformuje se podle tvaru čelisti. Po vytvoření otisku zubů se nechají půl minuty ponořené pod studenou vodou, dokud nezbělají. Výhodou tohoto lepidla je možnost používat ho opakovaně.

V našem e-shopu můžete také koupit upíří zuby gumové, které se snadno nasazují a lze je nůžkami velikostně upravit přesně podle vaší dásně. Kromě toho pro aplikaci nasazovacích upířích zubů nepotřebujete žádné lepidlo.

Stékající kapka krve a upíří kousnutí

Aby váš vzhled byl skutečně autentický, nezapomeňte na krvavé stopy, které zůstávají upírovi na tváři vždy, když vysaje krev své oběti. Krev upírovi ulpívá v koutcích úst, na bradě či oblečení. Tuto skutečnost můžete decentním způsobem zachytit pomocí líčení, anebo umělé krve. Krev na bradě můžete předkreslit červenou rtěnkou nebo tužkou a pak kapku zvýraznit tmavě červeným leskem. Věrohodněji však působí umělá divadelní krev s gelovou konzistencí, která se více podobá opravdové krvi. Možné je také použít tekutý latex v kombinaci s umělou krví. Latex totiž funguje jako lepidlo, takže na něj můžete přilepit různé doplňky jako například řeznou ránu či právě upíří kousnutí.

Když máte upíří make-up hotový, dolaďte detaily

Ať už se chystáte na halloweenskou párty či karnevalový večírek, je třeba masku upíra pořádně doladit. Pro sexy upírky v našem e-shopu máme květinovou čelenku s rudými růžemi či upíří přívěsek, kterým dáte najevo, že se křížů ani svěcené vody nebojíte. Pro pány upíry je zase vhodný černý plášť, který představuje levnější alternativu ke kompletnímu pánskému kostýmu upíra. Někdy dokonce vhodně zvolené doplňky dokážou udělat divy i s pouze černým oblečením, které by jinak pouze vzdáleně nočního predátora připomínalo. Jestliže ale chcete mít svůj kostým vyšperkovaný do detailů k dispozici jsou pro vás samozřejmě již hotové upíří komplety.

Na závěr nezapomeňte oblečení potřísnit falešnou krví ve spreji, která je speciálně vyrobená k aplikaci na oděv. Díky tomu po vyprání krev nezanechá na oblečení stopy a vy budete mít kostým jako nový.

Zdroj: https://www.youtube.com

Upíří makeup vytvořili Youtuberky – Roxette Arisa, BeautyyBird, Cherry Wallis, Carli Bybel, Maryam Maquillage,  callus lestrangers,  Desi Perkins, Jessica Green

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *