Dárky a dekorace, které zpestří každou rozlučku se svobodou

Rozlučka se svobodou neodmyslitelně patří k předsvatebnímu programu. Bez alkoholu, hudby a zábavy se tato akce určitě neobejde, stejně tak jako bez dekorací a dárečků, které loučení se svobodou vhodně opepří. Hlavní důvod je navodit příjemnou atmosféru a sjednotit všechny blízké nevěsty a ženicha. Zároveň se očekává, že kamarádky a kamarádi pozvaní na rozlučku nevěstu či ženicha něčím překvapí a podarují je nějakou maličkostí. Jenže co se na takové rozlučce se svobodou dává za dárky?

rozlucka

Nevěsta je královnou loučení se svobodou

Loučení se svobodou obvykle organizuje svědek, hlavní družička nebo nejbližší přítel. Program může být různorodý, stejně tak i délka celé rozlučky. Nejčastěji se jedná o jednodenní oslavu či večer, výjimkou ale nejsou ani víkendové akce.

Nevěstou pověřená osoba pak společně s ostatními kamarádkami nevěsty připravuje hry a soutěže. Někdy dokonce nevěsta od kamarádek dostává drobné dárečky, které jasně prozrazují, že dnešní den je jen a jen její! K takovým dárečkům například patří šerpa s nápisem, korunka do vlasů, svatební závoj nebo tričko s výstižným potiskem, které hned každého praští do očí, že to „Ona“ je tou budoucí nevěstou!

crown

Sjednoťte svůj styl a nechte nevěstu vyniknout!

Tradičně se rozlučka se svobodou pořádá zvlášť pro ženicha a zvlášť pro nevěstu. Pokud však mají společné přátelé, je možné rozlučky sloučit. Typická rozlučka se svobodou pro nevěstu nejčastěji probíhá již od rána, kdy se všechny družičky a kamarádky s nevěstou sejdou a sladí se do jednoho stylu – vezmou si například stejně barevné tylové sukýnky, trička či mikiny. Nevěsta má samozřejmě oblečení barevně odlišené – má bílou tylovou sukni.

Dále rozlučka probíhá ve stylu zábavy a připraveného programu. Nevěsta může dokonce dostat úkoly, které musí splnit. Večer pak akce pokračuje na diskotéce, v baru, doma či na hotelu. Vždy by měla ale svědkyně nebo družička, která rozlučku pro nevěstu pořádá, brát ohled na nevěstiny zájmy. Někomu totiž bujaré oslavy nejsou příjemné. V poslední době se poměrně hodně rozmohly poklidné dámské oslavy ve stylu wellness.

snubni-prsten

Rozlučka se svobodou pro pány

Muži se s přípravami na rozlučku se svobodou příliš nepárají. Hlavní je pro ně dobré jídlo, pití a sranda s kamarády. Často proto rozlučku pořádají v hospodách, barech či restauracích a oslava se táhne až do brzkých ranních hodin. Z toho důvodu se již nyní příliš často rozlučky se svobodou nepořádají den před svatbou.

Dekorace, které zpestří rozlučku i vzpomínkové focení

Hlavně nezapomeňte udělat několik fotek, díky kterým si bude moci později nevěsta osvěžit večer. A aby během akce nevznikaly pouze momentky, můžete na rozlučce vytvořit i fotokoutek s rekvizitami.

foto

Jestliže rozlučka probíhá v létě velice hezky také vypadají květinové věnečky do vlasů. Někdy je možné také rozlučku stylizovat do nějakého tématu, například do námořnického nebo havajského stylu. Vítané jsou zkrátka všechny květinové, růžové nebo srdcové ozdoby a dekorace.

sušenka do tvaru srdce

Další dárky pro budoucí nevěsty můžete najít na Partyzon.cz v sekci Rozlučka se svobodou

Zdroje:
http://cursodefotografiaonline.net/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *