Vánoce na americký způsob: Oblečte se stylově na štědrovečerní večeři

Vánoce představují vaší oblíbenou část roku? Máte rádi všechny ty vánoční filmy, dekorace a atmosféru? Pak určitě nedáte dopustit na vánoční oblečení a kostýmy. Není nic špatného na tom slavit Vánoce ve velkém, podobně jako v Americe. V poslední době se navíc trend Vánoc na americký způsob opravdu rozmohl a můžete se s ním setkat prakticky kdekoliv. Mnoho večírků, besídek a firemních předvánočních párty se koná v duchu příchodu Santa Clause, takže nikdy není na škodu mít doma nějaký ten vánoční kousek.

Vánoční kostýmy pro celou rodinu

Pokud doma chcete rozpoutat opravdu vánoční náladu, pak si určitě musíte pořídit vánoční kostýmy. Jsou hravé, zábavné, a hlavně jsou dostupné i pro děti! S jejich pomocí pořídíte celou řadu vtipných rodinných fotek, kterými můžete obdarovat své blízké. Děti ve vánočních kostýmech Santy, sněhuláka nebo vánočního stromečku vypadají naprosto roztomile. Posuďte sami.

Ptáte se, jaké kostýmy pro sebe i své děti můžete pořídit?

  • kostým Santa Clause
  • kostým paní Santové
  • kostým vánočního elfa
  • kostým sněhuláka
  • kostým vánoční stromeček
  • kostým anděla

Vánoční kostým pro děti jednoduše vyrobte

Využít také můžete oblíbených tutu sukní, které jsou k dostání ve všech barvách. Vyrobit tak můžete pro své dítě například kostým sněhuláka. Na něj budete potřebovat pouze bílý top, bílé punčochy a bílou tutu sukni. Na oblečení přišijte černé bambule vyrobené z bavlnky, anebo nalepte černá kolečka vystřižená z barevného papíru. Můžete se nechat inspirovat následujícími fotkami.

Tutu sukně jsou skvělé v tom, že mají v pase pružnou gumu, která se dokonale přizpůsobí tělu. Jejich obvod lze navíc ještě zvětšit tím, že ze sukně gumu vyjmete. Sukni tedy můžete bez obav pořídit nejen pro svoji malou holčičku, ale i pro sebe a mít tak úplně stejnou.

Na Vánoce jsou nejideálnější tylové sukýnky červené, bílé, zelené, anebo modré. Tutu sukně ale nejsou vždycky jen jednobarevné. Kombinací vánočních barev vytvoříte dokonalý sváteční obleček. A nezapomeňte na tematickou ozdobu do vlasů!

Pořiďte si sexy vánoční kostým, ve kterém zazáříte

Dámské vánoční kostýmy umí být lichotivé. Hodí se na předvánoční párty i firemní vánoční večírky, kdy chcete splnit vánoční dress code, ale zároveň chcete vypadat k světu. Kostým si můžete buď kompletně koupit, anebo vyrobit. Mnohdy postačí i to oblečení, které máte doma, akorát ozdobené o vánoční doplňky jako jsou čelenky s vločkami, paruky, pruhované elfské punčochy anebo vánoční čepice. Velice oblíbené také jsou svetry a trička s vánočními motivy či norskými vzory.

Na výběr máte:

  • kostým paní Santové
  • kostým elfky
  • kostým sexy sněhuláka
  • kostým vánoční stromeček
  • kostým anděla
  • kostým soba

Pánské vánoční kostýmy a doplňky

I pánové mohou být u štědrovečerní večeře stylově oblečení. Stačí sváteční košili doplnit o vánoční kravatu či motýlek. Mezi tradiční vánoční pánské kostýmy pak samozřejmě patří oblek Santa Clause, elfa nebo sněhuláka. Pokud se ale chystáte na nějaký vánoční večírek, chtělo by to něco neokoukaného, netradičního a zábavného. Skvělé řešení nabízí kostým tučňáka, piggyback kostým, kostým Santy Supermana nebo kostým vycpaného břicha Santa Clause.

Vánoční kostýmy pro páry

Ukažte všem, že patříte k sobě! Vánoční večírky jsou ideální příležitostí, jak se předvést na veřejnosti jako pár. Obléct si můžete vtipné vánoční svetry, anebo se kompletně sladit pomocí zakoupených kostýmů. Jako pana a paní Santovi vás určitě nikdo nepřehlédne.

Zdroje:

http://www.girlshue.com/

https://www.etsy.com/

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *