Nápady na kostýmy a doplňky na maturitní plesy a půlnoční překvapení

Váš maturitní ples se závratně blíží a vy ještě stále nemáte připravený kostým na půlnoční překvapení? Pak je nejvyšší čas se připravit! Protože ať už se rozhodnete si kostým a rekvizity vyrobit, anebo je objednat, může to trvat několik dní. Lepší je tedy začít jednat v předstihu a pak dolaďovat detaily než vše vymýšlet na poslední chvíli. Dobrým rádcem pro vás může být náš článek, kde najdete tipy na vtipné i slušňácké kostýmy pro svůj maturitní ples.

Ujasněte si téma maturitního plesu

Pokud už jste se jako třída domluvili na tématu svého plesu, pak pravděpodobně tušíte, co asi tak shánět a v jakém stylu si oblečení pořídit. Jestliže jste si téma ještě neujasnili a vše je ve fázi jednání, pak zkuste nějaké nápady nadhodit. Tento článek vám poslouží v obou případech. Vybrali jsme totiž pro vás hned několik oblíbených témat, kterými se můžete nechat inspirovat.

Téma maturitního plesu není povinné, avšak pokud nějaké zvolíte dodáte celému večeru určitý ráz a smysl. Tematické maturitní plesy zkrátka vždycky sklidí největší úspěch. Čím zajímavější a zábavnější téma to bude, tím více se vryje všem zúčastněným do paměti. Vybrat ale ideální téma nikdy není snadné. Myslet je třeba také na to, že vybraným tématem ovlivníte nejen styl oblečení, ale i podobu pozvánek, výzdoby sálu, a někdy i půlnoční překvapení.

Maturitní ples ve stylu Velký Gatsby

Období prohibice, éra mafiánů, velký boom charlestonu a jazzu – to jsou 20. a 30. léta, která prostě neomrzí. Film Great Gatsby podle knižní předlohy Francise Scotta Fitzgeralda je pro téma maturitního plesu jako stvořený, neboť ve výsledku vypadá velice efektivně. Tohle téma navíc není na přípravu nikterak složité. A jak na takový ples ve stylu Velký Gatsby vyrazit? Slečnám to bude nejvíce slušet v charleston šatech dozdobených péřovým boa. Maturanti zase mohou obléct svůj tmavý oblek, bílou košili, kšandy a psí dečky. V tomto období se však kladl důraz nejen na styl oblékání, ale také fyzický zevnějšek, který ženy uměly podtrhnout krátkým účesem. Pánové zase s oblibou nosili knírky.

Nezapomeňte na vtipné rekvizity! V období 20. let dámy na žádnou párty nevkročily bez své cigaretové špičky a mafiáni zase neudělali krok bez svých thompsonů.

Na dámský kostým ve stylu 20. a 30. let je potřeba:

  • šaty charleston – různé střihy, s třásněmi i bez třásní, délka nad kolena a pod kolena, v rozmanitých barvách
  • čelenka s peřím či s flitry
  • péřová boa – různé barvy, gramáž 50g a 80g
  • dlouhý perlový náhrdelník
  • cigaretová špička
  • dlouhé, krátké či krajkové rukavičky
  • síťované punčocháče
  • retro klobouk a péřový vějíř
  • krátká dámská paruka

Na pánský kostým ve stylu 20. a 30. let je potřeba:

  • mafiánský oblek či oblek s úzkými proužky
  • fedora klobouk
  • kšandy, kravata či motýlek v různých barvách
  • psí dečky
  • nalepovací knírek
  • vtipný nafukovací samopal
  • bílá mafiánská šála

Hippies maturitní ples z 60. let

Rozpoutejte na svém maturitním plese květinové hnutí! Návrat do 60. let lze snadno zařídit pomocí trefných rekvizit, jako jsou cedule hlásající „Mír a lásku“ nebo „Milujte se, neválčete!“ a všude spoustu květin, barev a znaků hippies. Téměř vše si můžete vyrobit. S kostýmy to budete mít stejně snadné. Slečny si rozpustí vlasy, sem tam zapletou copánek, oblečou si barevná či batikovaná trička a nasadí si květinové čelenky. A co kluci? Ti se vlastně zařídí úplně stejně jako ženy, neboť hippiesáci nosili také dlouhé rozpuštěné vlasy (vám místo nich poslouží paruka), široké kalhoty, čelenky do vlasů, a hlavně kulaté brýle přezdívané lenonky!

Co budete na hippies kostým potřebovat:

  • květinovou čelenku
  • hippie brýle
  • dlouhou dámskou či pánskou paruku
  • hippies náhrdelník se znakem peace
  • barevné či batikované tričko nebo top
  • kalhoty se širokými nohavicemi

Westernový maturitní ples

Western nabízí řadu nápadů, kterými svůj maturitní ples můžete oživit. V rámci půlnočního překvapení můžete vyzvat svého protivníka na souboj a ukázat všem, jak dobře to s koltem umíte, anebo si nacvičit dokonalou kovbojskou přestřelku jako ze slavných filmů odehrávajících na Divokém západě. Ať už si ale nacvičíte jakoukoliv scénku, váš kovbojský kostým se určitě neobejde bez pistole, klobouku a dlouhého kovbojského biče. Dále vám samozřejmě nesmí chybět kostkované košile, hnědé vesty a volné džíny.

Kovbojský kostým určitě nezapomeňte doplnit o:

  • westernový klobouk
  • kovbojské ostruhy
  • dlouhý bič a laso
  • opasek a pistole
  • nalepovací knír a umělé vousy
  • červený kovbojský šátek
  • vestu s třásněmi

Podobně můžete vytvořit příběh, v němž budou indiáni a indiánky. Avšak kostým indiána je na výrobu a přípravu trochu složitější než ten kovbojský. Kluci i holky totiž budou potřebovat specifické oblečení, kdežto u kostýmu kovboje můžete využít i věci, které máte právě doma. Pokud se ale pro výrobu indiánského kostýmu rozhodnete, určitě nezapomeňte čelenku s peřím, náhrdelníky s tesáky a dřevěnými korálky, falešné sekyrky, nože a luky se šípy.

Náš tip: Můžete vytvořit vtipný fotokoutek, kdy z kartonu vystřihnete „okno“, nad nímž bude nápis Wanted a pod ním částka v dolarech. Další možností je vytvořit mříže, takže každý, kdo se ve vašem fotokoutku vyfotí, bude vypadat jako ve vězení.

Indiánskému kostýmu nesmí chybět:

  • čelenka s barevným peřím
  • indiánská paruka
  • barvy na obličej a tělo
  • náhrdelník z korálků, peří a tesáků
  • luk a šípy či falešný nůž a sekyrka

Havajský maturitní ples

Pokud se toužíte předvést, a to v celé své kráse, pak určitě zvolte téma hawaii! V havajském kostýmu totiž ukážete své krásné postavičky a uděláte si sami ze sebe parádní legraci. Tohle téma však pravděpodobně bude více sedět slečnám než klukům. Avšak kluci se mu určitě bránit nebudou, neboť jak jistě každý ví, základem havajského kostýmu je slaměná sukně a kraťoučký top. Hula hula tanečnicím a tanečníkům také nesmí chybět květinové věnce, které mimo jiné poslouží i jako skvělá výzdoba.

Shrnutí toho co by se vám na havajský kostým mohlo hodit:

  • havajská hula hula sukně
  • květinový věnec, náhrdelník a náramek
  • podprsenka z mušlí či květů
  • pro muže slaměný klobouk

Zdroje:

http://www.lancashirelife.co.uk/

https://cz.pinterest.com

0 Replies to “Nápady na kostýmy a doplňky na maturitní plesy a půlnoční překvapení

  1. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    [url=https://cittagiardinoproject.tumblr.com/post/635592032948289536/imvu-free-credits-2021-ebook]imvu credits free 2021[/url]

    Buying a computer is an investment that should be purposefully made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits later how you plan upon using it. If you purchase one that is not right, you will not be skillful to realize everything that you desire it for. Rather than drop victim to this, the in the manner of article has many fine tips that will straightforwardly your shopping experience as soon as you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Free Credits Generator 2021
    How To Get Free Credits On IMVU 2021
    IMVU Credit Hack Download 2021
    IMVU Free Credits 2021

  2. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    http://www.doetest.virginia.gov/home_files/leaving/redirect.cfm?url=https://lbwic.com/

    Buying a computer is an investment that should be purposefully made. Due to the high costs, it pays to locate something that fits with how you scheme upon using it. If you purchase one that is not right, you will not be clever to pull off anything that you want it for. Rather than drop victim to this, the in imitation of article has many good tips that will usefully your shopping experience similar to you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Mobile Hack
    How To Get Free Credits On IMVU
    IMVU Free Credits No Download
    IMVU Membership Card

  3. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    http://wasearch.loc.gov/e2k/*/https://lbwic.com/

    Buying a computer is an investment that should be deliberately made. Due to the high costs, it pays to find something that fits taking into account how you scheme on using it. If you purchase one that is not right, you will not be practiced to attain anything that you want it for. Rather than drop victim to this, the considering article has many good tips that will handily your shopping experience like you looking for a computer.

    KW:
    How To Hack IMVU
    How To Hack IMVU
    Free IMVU Credits Hack
    IMVU Free Credits No Surveys

  4. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://wizards.com/leaving.asp?url=https://lbwic.com/

    Buying a computer is an investment that should be purposefully made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits as soon as how you scheme on using it. If you purchase one that is not right, you will not be able to accomplish anything that you want it for. Rather than drop victim to this, the taking into account article has many fine tips that will clearly your shopping experience considering you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Hack No Survey
    IMVU Free Credits No Human Verification
    How To Hack IMVU Accounts
    IMVU Hack

  5. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    http://anekanews.net/?direct=https://lbwic.com/#How_To_Get_Free_IMVU_Credits_2021_Whats_about_IMVU

    Buying a computer is an investment that should be deliberately made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits taking into consideration how you plot upon using it. If you purchase one that is not right, you will not be accomplished to realize whatever that you desire it for. Rather than fall victim to this, the taking into account article has many fine tips that will straightforwardly your shopping experience next you looking for a computer.

    KW:
    Free IMVU Credits Generator
    IMVU Hack Download
    Free IMVU Credits Without Paying
    IMVU Hack Generator

  6. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://slack-redir.net/link?url=https://lbwic.com/

    Buying a computer is an investment that should be intentionally made. Due to the high costs, it pays to locate something that fits when how you plot on using it. If you buy one that is not right, you will not be clever to do all that you desire it for. Rather than fall victim to this, the afterward article has many fine tips that will simply your shopping experience afterward you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Hack No Surveys
    Free IMVU Vip Membership
    How To Get Free Credits On IMVU Without Surveys
    Earn Free IMVU Credits

  7. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://slack-redir.net/link?url=https://chelseacollins.org

    Buying a computer is an investment that should be with intent made. Due to the high costs, it pays to find something that fits similar to how you scheme upon using it. If you buy one that is not right, you will not be skilled to attain anything that you want it for. Rather than fall victim to this, the similar to article has many fine tips that will helpfully your shopping experience later than you looking for a computer.

    KW:
    How Do You Get Free Credits On IMVU
    How To Hack Someone On IMVU
    Free IMVU Credits No Survey Or Download
    Free IMVU Credits No Offers

  8. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    http://anekanews.net/?direct=https://chelseacollins.org#How_To_Get_Free_IMVU_Credits_2021_Whats_about_IMVU

    Buying a computer is an investment that should be intentionally made. Due to the high costs, it pays to locate something that fits taking into consideration how you plot on using it. If you buy one that is not right, you will not be clever to get everything that you want it for. Rather than fall victim to this, the once article has many good tips that will conveniently your shopping experience behind you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Membership Free
    Free IMVU Credits No Survey Or Download
    How To Hack IMVU
    Free IMVU Credits Without Paying

  9. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://www.kdpcommunity.com/s/profile/0052T00000BuwXY?language=en_US

    Buying a computer is an investment that should be carefully made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits once how you plan on using it. If you purchase one that is not right, you will not be practiced to realize whatever that you desire it for. Rather than drop victim to this, the as soon as article has many good tips that will conveniently your shopping experience following you looking for a computer.

    KW:
    How Do You Get Free Credits On IMVU
    IMVU Hack No Survey
    How To Get Free Credits On IMVU Without Surveys
    IMVU Free Credits

  10. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://www.gnb.ca/include/root/include/exit.asp?url=https://chelseacollins.org

    Buying a computer is an investment that should be with intent made. Due to the tall costs, it pays to find something that fits later how you plot on using it. If you buy one that is not right, you will not be adept to realize whatever that you want it for. Rather than fall victim to this, the gone article has many good tips that will straightforwardly your shopping experience later than you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Vip Club Membership Promo
    How To Hack Someones IMVU Account
    IMVU Vip Club Membership Promo
    How To Hack IMVU

  11. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://www.gnb.ca/include/root/include/exit.asp?url=https://chelseacollins.org

    Buying a computer is an investment that should be purposefully made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits bearing in mind how you plan on using it. If you purchase one that is not right, you will not be practiced to get whatever that you want it for. Rather than drop victim to this, the taking into consideration article has many fine tips that will understandably your shopping experience similar to you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Vip Hack
    How To Get Free Credits On IMVU Fast
    IMVU Hack Credits
    IMVU Hack

  12. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://www.transtats.bts.gov/exit.asp?url=https://chelseacollins.org/about-us-imvu-hack-2021/

    Buying a computer is an investment that should be with intent made. Due to the high costs, it pays to find something that fits once how you plan on using it. If you purchase one that is not right, you will not be adept to reach whatever that you desire it for. Rather than drop victim to this, the in the manner of article has many good tips that will helpfully your shopping experience in the manner of you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Free Credits No Download
    IMVU Cheat Codes For Free Credits
    How To Get Free Credits On IMVU
    How To Hack People On IMVU

  13. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    http://ezp.ulakbim.gov.tr/login?url=https://chelseacollins.org

    Buying a computer is an investment that should be deliberately made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits gone how you plot on using it. If you purchase one that is not right, you will not be adept to complete all that you desire it for. Rather than drop victim to this, the afterward article has many fine tips that will clearly your shopping experience in imitation of you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Free Credits
    Free IMVU Credits Generator
    IMVU Hack Online
    How To Hack Someone On IMVU

  14. MixsmorD napsal:
    Váš komentář čeká na schválení. Toto je náhled, váš komentář bude viditelný až po schválení.

    https://advisor.wmtransfer.com/SiteDetails.aspx?url=https://chelseacollins.org

    Buying a computer is an investment that should be intentionally made. Due to the tall costs, it pays to locate something that fits taking into consideration how you plan upon using it. If you purchase one that is not right, you will not be practiced to do anything that you desire it for. Rather than fall victim to this, the taking into consideration article has many fine tips that will clearly your shopping experience in the same way as you looking for a computer.

    KW:
    IMVU Free Credits
    Free IMVU Credits
    IMVU Hack Credits
    Free IMVU Credits No Offers

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *